Uncategorized

RIDDLES

1.I have an eye but no head…who am I?

ANS: A needle

2.Why is the river rich?

ANS: Because it has two banks

3.Name the biggest ant in the world?

ANS: An elephant

4.I am the laziest plant. Do you known me?

ANS: The creeper

5.Ring a ring,but a square ring?

ANS: Boxing ring

6.Which driver cannot drive a car?

ANS:A screw driver

7.What did one lift say to another?

ANS:I hate the ups and downs of life

8.What can fly under water?

ANS:A mosquito in a submarine.

Source:Collected

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s